Zeist zonder zwerfafval, Pak het op!

Landelijke Opschoondag op 19 maart 2016. Doet u mee met uw wijk? 

Aan alle buurtbewoners in Zeist,

 

Zaterdag 19 maart is het Landelijke Opschoondag. Overal in het land organiseren mensen leuke evenementen om samen hun straat of buurt schoon te houden. 

Want, in een schone omgeving, is het prettiger wonen. Dat vindt u toch ook? Ook in de gemeente Zeist gaan op verschillende plekken inwoners en organisaties aan de slag. 

Wilt u in en met uw buurt ook meedoen? Stuur dan een mail naar Annemarieke Holland (a.holland@odru.nl). 

Als u uw actie ook aanmeldt op www.supportervanschoon.nl dan kunt u via deze website(gratis) diverse actiematerialen bestellen, zoals posters, vlaggen, spandoeken en actiepakketten met bijv. handschoenen, vuilniszakken etc.

Weet u niet zo goed hoe te starten, wilt u weten of er in uw buurt al een actie komt, heeft u grijpers, hesjes en dergelijke nodig, heeft u een kleine bijdrage nodig (maximaal € 50,-) voor bijvoorbeeld koffie en thee of wilt u hulp bij het schrijven van een persbericht of nieuwsbericht voor de wijknieuwsbrief? Wij helpen u graag! 

Neem dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 26 februari 2016, contact op met Annemarieke Holland van de Omgevingsdienst regio Utrecht (a.holland@odru.nl of 088-0225006).